Week 10

Maandag 4 maart.
In de ochtend maken Jesse en Laurens-Jan verjaardag kaartjes. Ryan en Arjen hebben bardienst, Naomi doet verschillende schoonmaak klusjes, Stefan stofzuigt de kleedkamers en Habon is wat later, want die moest heeeel vroeg opstaan omdat zij mocht helpen bij Vitamine Bo, hoe cool!! Na een kopje koffie gaat ook zij aan de slag; boodschappen doen met Ellin.
Naomi en Stefan maken een lekker soepje voor de lunch en de tafel wordt gedekt.
Lunchtime! Na de lunch wordt de tafel afgeruimd, afgewassen, afgedroogd etc. Als we klaar zijn met onze taken gaan we bezig in onze werkmap. Hoe gaat het met onze doelen?
In de middag komen Emma, Vico en Deyando en we gaan fitnessen!!

Dinsdag 5 maart.
De dinsdagochtend begint voor (bijna) iedereen sportief: POUND, Zumba en Power-Yoga.
Lekker wakker worden en daarna afsluiten met een rustmoment.
Er is soep en we gaan lekker lunchen. Even kletsen met je collega’s over wat ze in het weekend hebben gedaan ! In de middag geven Elvera, Jesse, Stefan en Irma les aan de PietBakkerschool, fitness. Ondertussen gaat de rest bezig met de nieuwe planningen, een lekkere smoothie en de werkmap. We halen om 14.15 uur Rianne, Erna en Zoe bij Sinne op en Marrit, Femke, Welmoed bij de PietBakkerschool.
Tijd voor het Dinsdagmiddag circuit Fitness, theater of dans?
Ellin maakt tijdens theater een vette aflevering met Arjen, Thimo, Symen, Ilona en Habon.
Irma danst met Erna, Zoe, Rianne, Marrit, Michelle, Stefan, Laurens-Jan en Jesse.
Iris begeleidt Welmoed, Elvera, Femke en Indi in de fitness.
Na deze workouts en creatieve theateruitbarstingen gaan we lekker naar huis.

Woensdag 6 maart.
Vandaag hebben we het druk!! We brengen pakketjes rond voor TeleQompleet, we gaan boodschappen doen en we maken soep.
Na de lunch gaan we afwassen etc. En worden de kinderopvang en keuken schoongemaakt, yes! We halen jongeren uit school en we gaan lekker dansen

Donderdag 7 maart bij Mooi Oldemarkt.
Geschreven door Habon en Iris

We hebben weer een superleuke dag gehad bij Mooi Oldemarkt! We gingen eerst boodschappen doen in Oldemarkt voor onze lunch. Daarna kwamen we aan bij Mooi Oldemarkt en gingen we koffiedrinken. Vervolgens gingen Habon en Iris bezig met administratie en gingen Anne en Romy (stagiaire) een bloempotje knutselen waar Anne een tomatenplantje in laat groeien! Hierna lekker lunchen en na de lunch helpen in de keuken bij Niels! Anne in de bediening en Habon pannenkoeken bakken. Top gedaan.
Hierna koekjes bakken en in de auto naar de Duisterhoutschool waar we een dansworkshop geven met Irma. Een gezellige dag.

Vrijdag 8 maart.
In de ochtend doen hebben we allemaal onze taken, nog even hard werken en dan mogen we vanmiddag alvast een beetje weekend vieren. Spiegels schoonmaken, administratieve taken, werken in de keuken, voor iedereen is er wel wat te doen. Tijdens de lunch hebben we vet lol en vergeten we bijna dat we ook nog moeten eten, oeps haha! Na de lunch afwassen, afdrogen, stofzuigen en dan lekker een potje skipbo. We halen jongeren uit school en houden een spelletjesmiddag. Van fitness tot trefbal en skipbo, alles komt voorbij. Fijn weekend!