Week 11.

Maandag 11 maart.
Vandaag hebben we wat een andere maandag dan anders….
We mogen een workshop geven op Sinne, YES! Ellin geeft de workshop met assistentes Habon, Naomi en Mirjam. (Kijk maar eens op onze facebook voor foto’s)
Irma is op de sportschool waar Stefan en Arjen keihard werken achter de bar en Laurens Jan en Jesse kaartjes maken en later op de ochtend de bardienst overnemen.
We zorgen dat er soep is voor als de workshop toppers terug komen, dit kunnen Stefan en Arjen vet goed, lekkeeeer!!
Na de lunch doen we onze taken en daarna werken we in onze werkmap.
We halen Deyando, Vico en Emma uit school en drinken koffie. Daarna kleden we ons om en mogen we fitnessen! Let’s go.

Dinsdag 12 maart.
We beginnen de ochtend weer fris en fruitig en stappen (bijna) allemaal de danszaal in voor een ochtend POUND, Zumba en Power Yoga!! Elvera maakt ondertussen een heerlijk bananenbrood voor de markt op de Thomas van Aquinoschool. Laurens Jan doet bardienst.
In de middag gaan Elvera en Irma naar boven met de jongeren van de Piet Bakkerschool om een leuk fruitig fitnessspel te doen. Anneke is beneden met de jongeren en zij zijn super creatief bezig
We halen jongeren uit school en mogen weer kiezen wat we willen gaan doen. Fitness met Iris, dansen met Anneke of theater met Irma.
Boven dansen we de sterren van de hemel, beneden fitnessen we ons het zweet voor de ogen en bij de theaterles maken we een vet spannend nieuw filmpje…. To be continued…

Woensdag 13 maart.
Vandaag mogen Habon, Elvera en Marielle samen met Ellin de hele ochtend vette workshops geven tijdens de open dag op de Thomas van Aquinoschool. Ondertussen wordt er op de sportschool hard gewerkt aan de voorbereiding voor de middag, want dan mogen we op de markt staan bij de Thomas van Aquinoschool. Een drukke maar wel hele leuke dag !! (kijk maar eens op onze facebookpagina )
Op it Twaluk deden Jelle, Bram, Sietske, Anouk en Welmoed samen met leidsters Iris en Marianne

Donderdag 14 maart bij Mooi Oldemarkt.

Vandaag hebben wij een nieuwe topper mee (nou ja nieuw? Terug van weg geweest) Mirjam Tienstra, Welkom Mirjam!!
Samen met Anne, Mirjam, Habon en leidsters Iris en Romy vertrekt zij richting Oldemarkt. Eerst doen ze boodschappen en daarna openen ze het restaurant. Een kopje koffie en daarna aan de slag. Iedereen krijgt zijn eigen taak en het gaat top!
Even lunchen en daarna snel verder met het voorbereiden van een healthy snack voor onze middag op de Duisterhoutschool. Hier gaan we lekker dansen, Leuk!

Vrijdag 15 maart.

Vandaag een klusjesdag. De ramen worden gelapt, de keuken en kleedkamers worden schoongemaakt en ga zo maar door. Na al dit harde werken is het tijd voor een verdiend potje trefbal!! We dekken de tafel en gaan lekker lunchen.
In de middag werken we uit de map. Daarna koffie en thee. Een potje voetbal en skipbo, YES! Fijn weekend !