Maandag 7 januari 2019

’s Ochtends zijn we weer gestart met een lekker kopje koffie en thee. Daarna is Ellin met Jesse, Mirjam, Vico, David en Naomi boodschappen gaan doen. Ryan en Arjen stonden achter de bar en Stefan en Habon deden huishoudelijke klusjes. Na de werk gerelateerde taken hebben we gegeten was het: LUNCHTIME. Na het eten nog schoonmaak taken, baliedienst en administratie.We hebben lekker gedanst ’s middags en gefitnesst. Toen alles schoon en opgeruimd was, was het weer tijd om haar huis te gaan.

Dinsdag 8 januari 2019

s’ Ochtends was het tijd voor Zumba-Pound & Yoga! En beneden werd er lekker gewerkt in de keuken en werden er boodschappen gedaan. En daarna gingen we lekker broodje eten, en in de middag hebben we een rust momentje gehad, dat is ook fijn.. Irma en Elvera hebben spinningles gegeven aan de leerlingen van de Pietbakkerschool. Wauw lekker zweten jo op de fiets. Ook werd er weer administratief werk gedaan zoals; fotojaarboek, weekblog schrijven, presentielijst bijhouden en meer. Ook maakten we fusionwater (water met een smaakje). De de middagpauze mochten we kiezen uit dans, theater of fitness.Nog even scrapbooken en daarna naar huis .

Woensdag 9 januari 2019

In de ochtend hebben we eerst even lekker iets gedronken,daarna zijn er 4 mee geweest met onze leidster Marianne boodschappen doen. Emma Habon en Elvera hebben soep gemaakt, mmmmm. Elvera heeft ook de tafel gedekt. Na het tafel dekken heeft iedereen een werktaak gekregen.

Na dat alles klaar was hebben we een potje skibo gedaan. YUHUUU!

Toen de jongeren van school waren gehaald hebben we eerst lekker koffie/thee gedronken. Daarna gedanst en toen lekker naar huis

Donderdag 10 januari 2019

In de ochtend hebben we werkgerelateerde taken uitgevoerd. Zoals: schoonmaak, bardienst, bakken en administratie.

Habon en Emma hebben een bananenchocolade cake gemaakt. Elvera was stage lopen op basisschool de Thomas van Aquinoschool. Ik (Elvera) mag hier assisteren bij gymlessen voor kinderen van de basisschool. Ik vond het eerst spannend, maar heeel erg leuk! En ik ben best wel een beetje trots op mezelf. En volgende week ga ik weer. Wisten jullie dat ik hier ook een sollicitatiebrief voor heb geschreven? Met hulp van Irma en onze stagiaire Geldou.

En we hadden vandaag nog iets op de planning: Namelijk een presentatie geven over EspecialCare. Dat deden Jacco, Emma en begeleidster. Daar hebben ze verteld over EC in twee verschillende klassen. En geuss what?! ’s Middags gingen we weer dansen!! Opruimen, scrapbooken en naar huis.

Vrijdag 11 januari 2019

We hebben in de ochtend koffie en thee gedronken. Daarna is Ellin boodschappen wezen doen. Elvera en Habon zijn met het fotojaarboek bezig geweest. Ook zijn er nodige dingen schoon gemaakt. Daarna hebben we getrefbald (onze favoriet) en is er tafel gedekt. Na het eten zijn er taken verdeelt. Vrijdagmiddag is het altijd een beetje chiller en werken we ’s middags wat minder hard. Potjes Skipbo en trefballen . Thee drinken, nakletsen en weer naar huis.

Zaterdag 12 januari 2019

Logeerweekend! En het thema is :winter! Dus we doen vandaag allemaal winterse activiteiten . Zoals: winterestafette, warme chocolademelk met slagroom en andere gezellige winterspelletjes. Het was een gezellige dag met elkaar!

Zondag 13 januari 2019

‘s Ochtends hebben we eerst boodschappen gedaan. Daarna zijn we naar de sportschool gegaan. Daar hebben we even skipbo gedaan. Daarna mochten we eten. Toen hebben we afgewassen en toen zijn we in de auto gestapt naar Leeuwarden. Daar gingen we schaatsen van half 2 tot half 4. Na het schaatsen gingen we daar ook nog even ijshockey kijken. Naar een super leuke dag kwam ook weer een eind .. en gingen we naar huis

Deze blog is geschreven door: Elvera en begeleidster Anneke.