Maandag 14 januari 2019

Vandaag mogen Jesse en Stefan weer met Irma mee naar de Duisterhoutschool in Heerenveen om de hele(!!) dag dansworkshops te geven, cool!
In Sneek beginnen we de dag met koffie/thee en verdelen we de taken.
Habon speelt met Axé in de kinderopvang, Ryan en Arjen schenken de klanten van Omnia koffie en thee in, David, Mirjam en Naomi doen samen met Leonie boodschappen en brengen pakketjes weg voor TeleQompleet.

We gaan lunchen. Na de lunch verdelen we de taken. Ryan mag stofzuigen, Mirjam, Laurens-Jan en Arjen doen de afwas en David ruimt op. Dan is het tijd voor een potje trefbal!! Laat de beste winnen…

Om 14.15 uur halen we de jongeren uit school. Na een kleine pauze gaan we fitnessen!! Om half 5 maken we ons klaar en gaan we naar huis.

Dinsdag 15 januari 2019

Het is alweer dinsdag! We drinken een kopje koffie/thee en vertrekken naar boven om Anneke en Iris te assisteren bij de Pound, Zumba en Yoga les.  Elvera maakt ondertussen een heerlijke kan met Fusion Water, dit keer zit er citroen, komkommer en basilicum in. Ook maakt ze Kokosbols en een smoothie, wauw!

Lunchtijd!! We dekken de tafel en gaan lekker eten. Na de lunch wordt er afgewassen, stof gezogen en opgeruimd. Pfoee dan zijn we nu wel even toe aan een chill-momentje. Lekker even knutselen/boekje lezen/kaartjes maken of gewoon even meezingen met de radio.

We halen de jongeren uit school om kwart over twee en we drinken koffie en thee. Circuit tijd!! We mogen kiezen uit fitness, dansen of theater. Elvera en Zoë spelen met de bal. Na het circuit gaan we nog even met ons scrapbook bezig. Nieuwe foto’s inplakken en versieren.

Woensdag 16 januari 2019

Net als altijd beginnen we met koffie en thee en verdelen we de taken. Elvera mag bezig met het fotojaarboek van 2018 (en hij is al bijna af, yes!!). Emma, Habon en Mariëlle brengen pakketjes weg voor TeleQompleet en doen boodschappen. Als ze terugkomen, kan Elvera beginnen met een heerlijke tomatensoep, mmmmm, dit wordt smulleeeeen.

In de middag halen we de jongeren uit school, drinken we koffie en thee en daarna is het alweer tijd om te dansen!!
Met ons motto “stilstaan is geen optie” vullen wij met gemak een hele dansles!
Na het dansen gaan we nog even bezig met ons scrapbook en daarna is het alweer tijd om naar huis te gaan.

Donderdag 17 januari 2019

Aangekomen in de sportschool bespreken we wat we gaan doen vandaag, natuurlijk doen we dit onder het genot van een kopje koffie/thee. Allemaal doen we onze werk-gerelateerde taken. Als iedereen dit klaar heeft, is het tijd voor een potje Skipbo, spanneeeeend!!

We gaan tafel dekken en eten een broodje (of meer…).
Habon en Emma fietsen na het eten naar het Theater waar wij onze flyers weer neer mogen leggen. Charon haalt Zoë en Suzanne op van Sinne en Ellin haalt Deyando, Vico, Marrit, Esmee, Amanda en Sanne K op. Wat een gezellige boel!!
Lekker dansen met de hele club, nog even scrapbooken en het is alweer tijd om naar huis te gaan, de dag vliegt om!!

Vrijdag 18 januari 2019

In de ochtend drinken we koffie en thee. We doen onze werk-gerelateerde taken zoals werken aan het fotojaarboek, bezig met de weekblog en bezig met de nieuwsbrief, leuk!
Wow, hard werken wordt beloond, lekker lunchen!! In de middag hebben wij een workshop voor de leerlingen van de Pietbakkerschool en maken we de sportschool weer schoon en netjes.
Dan is het daarna toch echt wel weer tijd voor een potje trefbal en Skipbo! Heerlijk, zo vlak voor het weekend.

Zaterdag 19 januari 2019

Vandaag mag Jose met leidster Anne naar Hoofddorp naar de Hoogvliegersdag , spannend maar heeeeel cool!

Ondertussen op de groep… Beginnen we met een lekker kopje koffie/thee en een stuk fruit.
Symen komt om te fitnessen en we doen allemaal met hem mee.
Sanne vindt het fietsen heel eng, maar raad eens, als ze eenmaal op het zadel zit is ze niet meer te houden!! #angstoverwinnen #hoecool.

Lunchtime.
Na de lunch komen de knutselkleden op de tafels en gaan we kunst maken, hmmmm hoe moet dit?
Iedereen is erg creatief en maakt zijn of haar eigen kunstwerk, knap!! Marielle maakt een bewaardoos met allemaal foto’s erop, Jordy bouwt de Titanic, Stefan een huisje, Kenan een geweer, Emma een uiltje en Sanne schrijft de songteksten van haar favoriete liedjes uit.

Wat hebben we een werk verzet… Tijd voor koffie en thee. Daarna nog even relaxen en de dag is alweer voorbij.

Zondag 20 januari 2019

In de ochtend chillen we, doen we een spelletje, knutselen we en doen we lekker rustig aan. Na de lunch mogen we naar Bax Kunst!! Hier leren we hoe we een schilderij maken, cool!! (Zie facebook voor het resultaat)
Met een mooi resultaat, gaan we met een voldaan gevoel naar huis. Dank voor de workshop Redmer van Bax Kunst!